ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά από τη διενέργεια ταχείας εξέτασης αντιγόνου (rapid test).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Τασούλας είναι πλήρως εμβολιασμένος, τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ελαφρά και θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη υγειονομική διαδικασία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: 19.002 νέα κρούσματα, 39 θάνατοι και 363 διασωληνωμένοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Συμβούλιο της Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
- Ουκρανία: Eπιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Άδωνις Γεωργιάδης: Μπλόκο σε ακτιβιστές που ήθελαν να μπουν στο Παίδων – «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώρος για πολιτικό σόου»
- Κοντογεώργης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, μπορεί να συζητά με την Τουρκία και να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.