ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Σήμερα διαγνώστηκα θετικός στην COVID-19, μετά από τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο. Χάρη στον εμβολιασμό, έχω ήπια έως καθόλου συμπτώματα. Τις επόμενες ημέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου, από το σπίτι» ανέφερε στην ανάρτησή του και πρόσθεσε: «Να προσέχετε και όσοι δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό σας, σας προτρέπω να το κάνετε σύντομα».
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει οριζόντια μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα
Άρθρο Παρέμβαση: Η υπόθεση Παππά, ιστορικό στίγμα εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο: Αφύλακτα τα δικαστήρια, απροστάτευτοι υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες
- Κωστής Χατζηδάκης σε Τσίπρα: Η ΔΕΗ από το χείλος της χρεωκοπίας επί ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται εθνικός πρωταθλητής
- Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 89χρονο να φεύγει με την καραμπίνα στα χέρια μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού
- Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Άλμα 3,9% των καθαρών πωλήσεων το α’ τρίμηνο – Ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.