• Πολιτική

    Θεόδωρος Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ): «Κυριάκο, φοβάσαι τον Πάνο Καμμένο!»


    Για φόβο που προκαλεί ο Πάνος Καμμένος στην Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχολιάζοντας την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ στην Κυβέρνηση και τους ΑΝΕΛ.

    «Φοβάσαι Κυριάκο, φοβάσαι τον Πάνο Καμμένο. Αυτό άλλωστε δεν ζήτησες, σαν άτακτος μαθητής, να πει η Μαρία στον Ζάεφ για να σε δικαιολογήσει;» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

    Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Νωρίτερα, από την Άρτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως η Ελλάδα και η ελληνική οικονομία πληρώνει βαρύ τίμημα από την παραμονή των κκ Τσίπρα και Καμμένου στην εξουσία. «Υπάρχει ακόμη ένα πρόβλημα που αφορά το πολιτικό ρίσκο της χώρας, το πολιτικό ρίσκο Τσίπρα-Καμένου. Κανείς δεν θα πιστέψει ότι η χώρα με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμένο μπορεί να επιστρέψει σε γρήγορους ρυθμούς ανάκαμψης».

    Μάλιστα, μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε κατά του Π. Καμένου λέγοντας πως η πρόταση μομφής που είχε καταθέσει το κόμμα του έγινε για να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους. Ειδικότερα, εξήγησε πως «κάναμε πρόταση μομφής για να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους. Ιδίως τον κ. Καμένο ο οποίος με περισσή υποκρισία προτίμησε την καρέκλα του, παρά να ρισκάρει να διαταράξει την ανίερη συμμαχία που έχει υπογράψει με τον κ. Τσίπρα».

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ερώτηση σχετικά με πρόσφατη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου για «ακροδεξιά πολιτική της ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω την ανάγκη της κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδομή, να προσπαθήσει να περιγράψει τη ΝΔ σαν κάτι άλλο… Η ΝΔ είναι η μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη. Ο Τζανακόπουλος είναι αυτός που συγκυβερνά με την ακροδεξιά του κ. Καμένου. Ο κ. Τζανακοπουλος, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμένος είναι η δύναμη οπισθοδρόμησης και του διχασμού. Δεν είπαμε εμείς, ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βυθίστηκε ο Νότος: «Τάλε κουάλε» οι απώλειες σε Μιλάνο και Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παππάς: Κάποιοι ξεδιάντροποι, με σκανδαλώδεις αμοιβές στην ΕΡΤ, ενοχλούνται – Τώρα κάνει τηλεθέαση 30%



    ΣΧΟΛΙΑ