• Πολιτική

    Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ που υπονόμευσε την πρώτη δίκη της greek mafia προσπαθεί να καλύψει την αντιπολιτευτική του απόγνωση

    • NewsRoom
    Τάκης Θεοδωρικάκος

    Ο βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος


    Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «greek mafia» εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσε «τη Δικαιοσύνη στην πρώτη δίκη της επονομαζόμενης Greek mafia, καθυστερώντας για πολλά χρόνια τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων», ενώ τώρα «προκαλεί με το θράσος του, με το οποίο προσπαθεί να καλύψει την αντιπολιτευτική του απόγνωση».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση Τάκη Θεοδωρικάκου:

    Για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με το θράσος του, με το οποίο προσπαθεί να καλύψει την αντιπολιτευτική του απόγνωση. Είναι οι ίδιοι που εξέθρεψαν την εγκληματικότητα, ακόμη και σε φοιτητικές εστίες, που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το οργανωμένο έγκλημα και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.

    Οι ίδιοι που υπονόμευσαν τη Δικαιοσύνη στην πρώτη δίκη της επονομαζόμενης Greek mafia, καθυστερώντας για πολλά χρόνια τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

    Και σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής, επιτίθενται στην Κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που προχώρησαν στην κάθαρση και στη διαφάνεια στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπου απαιτείτο, όταν είναι μάλιστα η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έχει στείλει όλες τις υποθέσεις στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων με τον νέο της διοικητή, καθώς και στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια. Να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών συνολικά στην Ελληνική Αστυνομία, να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών συνολικά στη χώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσαπανίδου: Φανερή προσπάθεια της κυβέρνησης να καλυφθεί η υπόθεση της «Greek Mafia»



    ΣΧΟΛΙΑ