• Πολιτική

    Θάνος Πλεύρης σε Παύλο Πολάκη: Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση

    • NewsRoom
    Θάνος Πλεύρης

    Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας


    Την απάντησή του σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό στον Παύλο Πολάκη έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο Twitter.

    Χθες ο πρώην αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, πως η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα covid-19 αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορεί να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

    Ο κ. Πλεύρης διαψεύδει επί της ουσίας τον κ. Πολάκη, κάνοντας αναφορά σε εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει, αλλά έκανε».

    Επιπλέον καλεί τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μΘητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».

    Αναλυτικότερα, ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Twitter ότι «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απ’ έξω».

    Δείτε το tweet:

    Διαβάστε επίσης:

    Θάνος Πλεύρης: Επιπλέον 800 κλίνες Covid στην Αττική

    Πλεύρης: Αποκλειστικά για Covid το Σισμανόγλειο – Περίπου 800 επιπλέον κλίνες στο λεκανοπέδιο

    Η τηλεθέαση της Γκάγκα, τα χάπια της Agatha και τα τεστ της Βιοϊατρικής



    ΣΧΟΛΙΑ