ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απάντησή του σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό στον Παύλο Πολάκη έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο Twitter.
Χθες ο πρώην αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, πως η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα covid-19 αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορεί να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.
Ο κ. Πλεύρης διαψεύδει επί της ουσίας τον κ. Πολάκη, κάνοντας αναφορά σε εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει, αλλά έκανε».
Επιπλέον καλεί τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μΘητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».
Αναλυτικότερα, ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Twitter ότι «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απ’ έξω».
Δείτε το tweet:
Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση,ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις,που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε,εύχομαι να είναι καλές κ να έχει υγεία.Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολακης να αφήσει την μητέρα του απέξω
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) January 8, 2022
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.