• Πολιτική

    Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ένας άνθρωπος «για όλες τις δουλειές»


    Μέσα σε έναν σχεδόν μήνα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έφερε τα πάνω κάτω στο πολιτικό τοπίο της χώρας.

    Εντός αυτών των 30 ημερών, διεξήγαγε ψηφοφορία για να αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει σε σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πτυχιούχος της Γεωπονικής αποφάσισε να «καρατομήσει» 30 μέλη από τα συνολικά 81 της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, καθώς δεν είχαν δεχθεί να αποχωρήσουν από το Κίνημα Αλλαγής και προφανώς δεν θα δέχονταν να ψηφίσουν υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Και ω του θαύματος (!) οι εναπομείναντες ψήφισαν τελικά υπέρ (για την ακρίβεια τα 51 μέλη που έμειναν, συμμετείχαν στις διαδικασίες μόλις 33, με τους 30 να στηρίζουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα 3 μέλη που διαφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια παραιτήθηκαν). κηρύσσοντας επί της ουσίας επίσημα τη συνεργασία με το κυβερνών κόμμα.

    Είχε προηγηθεί η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής, έπειτα από τη διαγραφή του ιδίου του κ. Θεοχαρόπουλου από το Κίνημα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη διάσπαση εντός της ΔΗΜΑΡ, εξού και οι αποπομπή των 30 της Κεντρικής Επιτροπής.

    Πολλοί έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις του κ. Θεοχαρόπουλου για ίδιον όφελος και εκπλήρωση προσωπικών επιδιώξεων και να που τώρα, έναν μήνα μετά τις προαναφερθείσες εξελίξεις ο ίδιος λαμβάνει το χρίσμα του υπουργού στο νευραλγικό πόστο του υπουργείου Τουρισμού…

    Το σχόλιο της ΝΔ για την υπουργοποίηση

    Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι. Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza”» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο διάδοχος της Έλενας Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού



    ΣΧΟΛΙΑ