ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κύπρο θα μεταβεί αύριο Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην τετραμερή υπουργική Σύνοδο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που θα διεξαχθεί στην Πάφο.
Οι συζητήσεις των κατ’ ιδίαν και διευρυμένων συνομιλιών της Συνόδου θα εστιάσουν στις περιφερειακές εξελίξεις, τα ενεργειακά, την αντιμετώπιση της πανδημίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τεσσάρων χωρών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο (ώρα 17:30).
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αναμένεται να έχει διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και του Ισραήλ Gabi Ashkenazi, καθώς και με τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Δρ. Gargash.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί άλλαξε το ραντεβού Δένδια με Τσαβούσογλου – Πώς η Ουκρανία μεταβάλλει την ατζέντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
