ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κύπρο θα μεταβεί αύριο Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην τετραμερή υπουργική Σύνοδο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που θα διεξαχθεί στην Πάφο.
Οι συζητήσεις των κατ’ ιδίαν και διευρυμένων συνομιλιών της Συνόδου θα εστιάσουν στις περιφερειακές εξελίξεις, τα ενεργειακά, την αντιμετώπιση της πανδημίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τεσσάρων χωρών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο (ώρα 17:30).
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αναμένεται να έχει διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και του Ισραήλ Gabi Ashkenazi, καθώς και με τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Δρ. Gargash.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί άλλαξε το ραντεβού Δένδια με Τσαβούσογλου – Πώς η Ουκρανία μεταβάλλει την ατζέντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο για Βενεζουέλα: «Δεν πρόκειται να φτάσετε στη δημοκρατία απλώς διαδηλώνοντας στους δρόμους» – Έμμεσο μήνυμα στη Ματσάδο
- Γαλλία: Στα τάρταρα η καταναλωτική εμπιστοσύνη – Σε χαμηλό 13ετίας στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων
- ΕΚΠΑ: Δωρεάν στήριξη για νέες επιχειρηματικές ιδέες – Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου
- Άγιος Νικόλαος: Άτομο έπεσε από πεζογέφυρα στον σταθμό του ηλεκτρικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.