ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βέλη κατά της Ελλάδας εξαπολύει ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» για τις ήδη τεταμένες σχέσεις Ελλάδας –Τουρκίας.
Με μια ανάρτηση στο Twitter, που έρχεται ως απάντηση στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, στην οποία παραθέτει φωτογραφίες από τα επεισόδια στον Έβρο, ο Τσαβούσογλου καταφέρεται κατά της Αθήνας τονίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές, ενώ «επιχειρούν να παραδώσουν μαθήματα διεθνούς δικαίου», προβαίνουν, όπως τονίζει, «ξεδιάντροπα σε χρήση δακρυγόνων κατά αθώων».
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσαβούσογλου:
«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!».
Υπενθυμίζεται ότι δηλώσεις σχετικά με το μεταναστευτικό έκανε νωρίτερα και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήδη 18.000 μετανάστες πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας προς την Ευρώπη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρήνος στο Ρέθυμνο: Σήμερα οι κηδείες των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον την ώρα της πυρόσβεσης στην φωτιά της Κρύας Βρύσης
- Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα €104,3 εκατ.
- Νέοι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στο Ιράν σε αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεών τους στη Μέση Ανατολή
- Πυρκαγιά στην Πάρο: Συνελήφθησαν ο δήμαρχος και άλλα τρία άτομα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.