ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανακαταμέτρησης των ψήφων του πρώτου γύρου των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης από το Πρωτοδικείο.
Την αίτηση ανακαταμέτρησης κατέθεσε η παράταξη “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” με επικεφαλής τον Γιώργο Ορφανό, ενώ σε ανάλογο αίτημα για να παρακολουθήσει τη διαδικασία προέβη και η παράταξη “Ναι στη Θεσσαλονίκη” με τον υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Όπως έγινε γνωστό από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ισχύει η χθεσινή ανακήρυξη των αποτελεσμάτων και το δίδυμο που θα αναμετρηθεί οριστικά στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών για τη διεκδίκηση του κεντρικού δήμου είναι ο Νίκος Ταχιάος και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση