ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενός λεπτού σιγή «στη μνήμη των μαρτύρων του τραγικού δυστυχήματος» στα Τέμπη, τήρησε η Ολομέλεια της Βουλής.
«Ελπίζω ότι αυτή η τομή που άνοιξε στις ψυχές όλων μας και πρωτίστως των οικογενειών, θα γίνει αντιληπτή» είπε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, τονίζοντας ότι το τρίπτυχο που περιμένει και τη Βουλή -και που καλεί για διάγνωση, διόρθωση και ευθύνη- «θα καταφέρουμε να το διαχειριστούμε, θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε».
Το οφείλουμε στοιχειωδώς, σημείωσε ο κ. Τασούλας, «στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν βίαια και άδικα, το οφείλουμε στα δικά μας λάθη, το οφείλουμε και στον όρκο που έχουμε δώσει πριν λίγα χρόνια».
Διαβάστε επίσης:
Τακτική ενημέρωση η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιγαίο Πέλαγος: Δύο εμπλοκές με οπλισμένα F-16 και 10 παραβιάσεις του εναέριου χώρου
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη με το βλέμμα σε πληθωρισμό και επιτόκια – Άλμα 1,36% για τον FTSE MIB
- Μητσοτάκης: Έφτασε στο Καστελλόριζο για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης
- Υεμένη: Οι Χούθι κατέλαβαν τα τελευταία νησιά στο στρατηγικό Στενό Μπαμπ ελ Μάντεμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.