ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως υπενθύμισε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, σε ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα από δημοσιογράφους.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής έχουν ήδη ξεκινήσει την απαραίτητη προεργασία σε εναρμόνιση με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο Σύνταγμα.
Ο κ. Τασούλας εκτίμησε εξάλλου ότι η πρόταση της κυβέρνησης θα εξασφαλίσει αυξημένη πλειοψηφία.
Η πρόταση για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα θα ανακοινωθεί μετά την κατάθεση στη Βουλή του νέου εκλογικού νόμου. Μόλις ολοκληρωθεί η ψήφισή του θα εκκινήσουν οι διαδικασίες, που το Σύνταγμα ορίζει, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euronext: Ισχυρή ανάπτυξη, πειθαρχία κόστους και αξία για μετόχους – Πρόσβαση για τους μετόχους του Ομίλου ATHEX
- Γουίτκοφ: Απόψε θα ανακοινώσω τη νέα χώρα που θα συμμετάσχει στις Συμφωνίες του Αβραάμ
- Τραμπ: Ανακοίνωσε συμφωνία με Eli Lilly και Novo Nordisk για τη μείωση του κόστους φαρμάκων για απώλεια βάρου
- Lamda: Στις 12 Νοεμβρίου η έναρξη της δημόσιας προσφοράς για το 7ετές ομόλογο έως €500 εκατ.