ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα media στο απόσπασμα των τραμπούκων, ποιο big deal έρχεται και ποιο χάλασε, τα νέα πρόσωπα της Metlen, ποιος έβγαλε 90 εκατ. δολάρια κέρδη σε 6 ώρες, τι έγινε στο ΜΜ με τον Σκλαβενίτη, οι συμμαχίες του Πιέρ και έρχεται ο Μυστακίδης
«Η σημερινή τουρκική εξαγγελία δύο θαλασσίων πάρκων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκτός τουρκικών χωρικών υδάτων, με το πρώτο να εκτείνεται μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου και το δεύτερο να αποκλείει το Καστελόριζο, αποτελεί μία ακόμη παράνομη τουρκική ενέργεια η οποία παραβιάζει κατάφωρα το Δίκαιο της Θάλασσας και το Δίκαιο της ΕΕ σχετικά με τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό και αποτελεί μία ακόμη αποτύπωση των αναθεωρητικών αφηγημάτων της Άγκυρας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι η υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων από την Κυβέρνηση, είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση «να προβεί στις δέουσες διπλωματικές ενέργειες για την προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας» και, παράλληλα, «να παρουσιάσει μια συγκροτημένη εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση του αναθεωρητικού τουρκικού αφηγήματος της “Γαλάζιας Πατρίδας” και τη δέσμευση της Τουρκίας σε διάλογο με την Ελλάδα στη βάση του διεθνούς δικαίου».
Διαβάστε επίσης
Αλεξάνταρ Βούτσιτς: Η Σερβία δεν θα συλλάβει τον καταδικασμένο Μίλοραντ Ντόντικ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκδήλωση τιμής στον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά
- Τραμπ: «Χρειάστηκαν 3.000 χρόνια για αυτή την στιγμή – Μια απίστευτη μέρα για τον κόσμο»
- Κρατούμενος παραμένει ο Αιγύπτιος που κατηγορείται ότι κάπνιζε ναρκωτικές ουσίες κοντά στο 1 έτους κοριτσάκι του
- Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους
