ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, με αφετηρία ένα ανεπίσημο δείπνο και κορύφωση τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το πρωί της Δευτέρας.
Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Αντόνιο Κόστα λίγο μετά τις 9:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες και κοινές δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης. Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν τις προτεραιότητες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής ατζέντας, ενόψει της έναρξης της νέας θεσμικής περιόδου στις Βρυξέλλες.
Η συνάντηση στο Μαξίμου έρχεται σε συνέχεια του δείπνου που είχαν οι δύο άνδρες το βράδυ της Κυριακής, στην οικία του πρωθυπουργού, σε χαλαρότερο κλίμα, όπου τέθηκαν οι βάσεις για τις επίσημες συνομιλίες της επόμενης ημέρας.
Δείτε φωτογραφίες




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.