ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί, αύριο, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στις 11:30 π.μ., με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Jerry Moran και μέλη της η Kristin Gillibrand, ο John Barrasso, ο John Boozman, η Deb Fischer και ο Gary Peters.
Στη συνάντηση στην αίθουσα «Ι. Καποδίστριας» του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα συμμετάσχει επίσης η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Kimberly Guilfoyle.
Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας το οποίο θα παραθέσει ο Έλληνας υπουργός.
Προηγουμένως ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση στο γραφείο του στις 10:00 π.μ. με τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR) Alexus G. Grynkewich.
Στη συνάντηση θα παραστεί ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Δημήτριος Χούπης.
Διαβάστε επίσης
Χρυσοχοΐδης: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και να εγγυόμαστε το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας»
ΥΠΑ: Πού οφειλόταν η τεχνική βλάβη στο ραντάρ της αεροπορίας στη θέση «Μερέντα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fourlis: Πού οφείλονται οι ζημιές – Οι ενστάσεις των αναλυτών και οι προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται
- EuroLeague Final-4 2026: Το χορηγικό «χρυσάφι» της Αθήνας, οι πολυεθνικές και το νέο εμπορικό μοντέλο της διοργάνωσης
- Το ξεπούλημα των ομολόγων και το τέλος μιας παλιάς βεβαιότητας
- Πρεμιέρα για το κόμμα Καρυστιανού – Οι συγκρούσεις και τα πρόσωπα πίσω από το νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.