ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ένα πεντάχρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία βρήκε τραγικό θάνατο και παραμένει, εδώ και μέρες, άταφο σε μια νησίδα του Έβρου, μαζί με εγκλωβισμένους πρόσφυγες. Μετά από πιέσεις 3 ημερών η ΕΛΑΣ δήλωσε ότι η νησίδα βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος και αποποιήθηκε κάθε ευθύνης», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου.
Στη σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η κ. Σβίγκου προσθέτει ότι «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το σκηνικό αρχαίας τραγωδίας στα σύνορά μας με την κυβέρνηση να παρακολουθεί απαθής χωρίς καμία κινητοποίηση, ενώ κι άλλες ζωές κινδυνεύουν». Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ.Μηταράκης αντί να περιορίζεται σε σχόλια στο Twitter οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τις ευρωπαικές αρχές και την τουρκική πλευρά ώστε να βρεθεί άμεσα λύση. Αυτό ζητά ο ΟΗΕ, αυτό απαιτεί ο πολιτισμός μας».
Διαβάστε επίσης
Δένδιας: Μόνη λύση για το Κυπριακό η Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Atlas Maritime (Λέων Πατίτσας): Παρέλαβε το νεότευκτο Eco Star – Ναυπηγεί άλλα πέντε πλοία
- Γαλλία: Στο «αρχείο» η οικονομική έρευνα για τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024
- Μελόνι: «Δεν συμφωνούμε με τις ΗΠΑ για το μέλλον του NATO, αλλά η Ευρώπη δεν έχει να κερδίσει από ρήξη»
- Μεγάλη Παρασκευή Καθολικών: Ο πάπας Λέων θα σηκώσει τον σταυρό σε όλες τις στάσεις της τελετής στο Κολοσσαίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.