• Πολιτική

    Στους πολίτες «πετά» τις ευθύνες για το «στραπάτσο» του ΣΥΡΙΖΑ ο Φλαμπουράρης!

    Φλαμπουράρης

    Αλέκος Φλαμπουράρης


    Τη λογική του «φταίνε οι πολίτες που δεν καταλαβαίνουν» αποφάσισε να ακολουθήσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης προκειμένου να δικαιολογήσει την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές. Μιλώντας στο Open, ο Αλέκος Φλαμπουράρης μάλιστα δεν δίστασε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους που δεν στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους ρωτήσει  «αν έχουν συνειδητοποιήσει» τι έκαναν!

    Το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας δήλωσε πως «η κυβέρνηση γνώριζε πως θα υπάρχει διαφορά», καθώς και ότι «η μεσαία τάξη καταψήφισε». Ωστόσο, φρόντισε να δικαιολογήσει την κυβέρνηση για την επιδρομή στη μεσαία τάξη, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτεραιότητα να… σταματήσει τον κόσμο να πηγαίνει στους σκουπιδοτενεκέδες! Τώρα, όμως, ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης, η κυβέρνηση δίνει βάρος  στα μικρομεσαία και μεσαία στρώματα.

    Ο Αλέκος Φλαμπουράρης επέμεινε στην ορθότητα της στρατηγικής των προεκλογικών παροχών και των επιδομάτων πάνω από την κάλπη, υποστηρίζοντας απλά πως ο λαός δεν κατάφερε να αξιολογήσει σωστά τα μέτρα. «Τα θετικά μέτρα δεν αξιολογήθηκαν όσο έπρεπε», ανέφερε. Παραδέχθηκε ωστόσο πως  μεγάλο τμήμα των πολιτών «δεν ήταν ικανοποιημένο από την πολιτική μας και στο πλαίσιο αυτό καταψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ». Μίλησε δε για το «αντισύριζα μέτωπο» που πολέμησε την κυβέρνηση όλη την περίοδο της διακυβέρνηση της.

    Ο υπουργός Επικρατείας  απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους που στήριξαν άλλα κόμματα πέραν της Ν.Δ. ρωτώντας τους  «αν είχαν συνειδητοποιήσει πως αυτό το μέτωπο οδηγεί τη ΝΔ σε πρώτο κόμμα», ενώ αναρωτήθηκε στη συνέχεια «αν έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν αυτό ήθελαν…»



    ΣΧΟΛΙΑ