ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου φράχτη συνολικού μήκους 27 χλμ. στην περιοχή των Φερών και ήδη τοποθετούνται τα πρώτα του κομμάτια.
Ο συγκεκριμένος φράχτης δεν θα είναι συνεχόμενος, όπως ο υφιστάμενος. Τα πρώτα 9 χλμ. θα τοποθετηθούν στο «Πέταλο» Φερών, τα επόμενα 15 χλμ. θα καλύψουν την περιοχή του «Κτήματος Τσιρόζη», ενώ άλλα 2,5 χλμ. θα καλύψουν την περιοχή «Νέα Εγνατία».
Πρόκειται ουσιαστικά για δύσκολα επιτηρούμενα σημεία κατά μήκος της συνοριογραμμής Ελλάδας – Τουρκίας, όπου ο ποταμός Έβρος δεν λειτουργεί ως φυσικό σύνορο καθώς το τουρκικό έδαφος «μπαίνει» δυτικά του ποταμού.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια σημαντική στιγμή για τον Έβρο και για τον λόγο αυτό θα έρθει στην περιοχή ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος και θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται θα βρεθεί το Σάββατο και την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη (Φέρες και εντός πόλης) και τη Σαμοθράκη.
Πηγή: e-evros.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.