ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση του ΔΣ του ΕΛΙΑΜΕΠ ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναλαμβάνει Ειδικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.
Πριν από δύο ημέρες ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα «Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Εποχή της Πανδημίας».
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έμεινε εκτός κυβέρνησης τον Αύγουστο, στον ανασχηματισμό που ακολούθησε τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Διαβάστε ακόμη:
Χρυσοχοΐδης: Δεν θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο, δεν είναι ώρα για παραστάσεις με μικροκομματικά οφέλη
ΚΙΝΑΛ: Και ο Παύλος Χρηστίδης στην κούρσα για την ηγεσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.