ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αρχείο έθεσε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες στης Βουλής την υπόθεση του πρώην συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, σχετικά με το αν υπέβαλε κατά το νόμο ορθώς την αρχική του δήλωση περιουσιακής κατάστασης, στην οποία ήταν υπόχρεος λόγω της ιδιότητάς του αυτής το 2012.
Έπειτα από τον έλεγχο που διενήργησε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία απαρτίζεται από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, ορκωτούς λογιστές και μειοψηφία πολιτικών προσώπων, διαπιστώθηκε η κατά τον νόμο ορθή υποβολή της δήλωσης, με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.
Η υπόθεση του κ. Παπασταύρου είχε προκαλέσει στον παρελθόν κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, με τον Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί τόσο τον πρώην σύμβουλο του κ. Σαμαρά όσο και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό για το θέμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έτσι έπεφταν τα τείχη – Αρχαίο ελληνικό πολυβόλο πολύ μπροστά από την εποχή του
- Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν χρειάζομαι καμία κάλυψη βουλευτικής ασυλίας – Έπραξα το καθήκον μου»
- Λάκης Βασιλειάδης: Μετά τους Τσιάρα – Κεφαλογιάννη, ζητά την άρση της ασυλίας του για την δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ
- WSJ: Η καταστροφή δύο αμερικανικών αεροσκαφών στο Ιράν κόστισε στις ΗΠΑ πάνω από 200 εκ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.