ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αθήνα, στις 15 και 16 Μαρτίου, θα συνεχιστούν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας και Τουρκίας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αυτή είναι η ημερομηνία που ορίστικε για τον επόμενο γύρο των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών.
Ελλάδα και Τουρκία κάθισαν ξανά στο τραπέζι στις 25 Ιανουαρίου 2021 – ύστερα από πέντε χρόνια – σε μία συνάντηση που ήταν περισσότερο αναγνωριστική. Τότε, είχε γίνει γνωστό πως ο επόμενος γύρος διερευνητικών θα γινόταν στην Αθήνα, στις αρχές του Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.