ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κλήση» της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έτσι ώστε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για τις «εναντίον της καταγγελίες για μη αντικειμενική εκπλήρωση των καθηκόντων της», ζητά η ΝΔ.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ήδη η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το εάν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες των εργαζομένων για απειλές και εκβιασμούς εναντίον τους, με σκοπό όχι την εξεύρεση της αληθείας, αλλά τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων.
«Η κ. Παπασπύρου καλείται ακόμη, να εξηγήσει γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Οι αστυνομικοί δεν θα ρισκάρουν τη ζωή τους για να εκτονώνονται οι μπαχαλάκηδες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: Έκδηλος ο πανικός του μπροστά στο ενδεχόμενο επίλυσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίθριος καιρός σήμερα με κατά τόπους ισχυρές βροχές μετά τα προβλήματα στη Θεσσαλία
- Ο Τραμπ λέει πως μπορεί να αλλάξει γνώμη σχετικά με την αποπομπή του επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ
- Ο Τραμπ «αδειάζει» τους Ευρωπαίους μεσολαβητές – «Το Ιράν δεν θέλει να μιλήσει μαζί τους, αλλά μαζί μας»
- Για τα μάτια τους μόνο – Η μαύρη σκόνη για το μακιγιάζ από το Ιράν
