ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 27χρονος που συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου, στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο νεαρός κατηγορείται για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα και την περασμένη εβδομάδα, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος ή να αφεθεί ελεύθερος.
Το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα του, έλυσε τη διαφωνία υπέρ της άποψης του εισαγγελέα και αποφάσισε την προφυλάκιση του 27χρονου.
Ο νεαρός που όλες αυτές τις μέρες παρέμενε κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο, η οποία -κατά την αστυνομία- έγινε από χρυσαυγίτες.
Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες για συμμετοχή στα επεισόδια, μετά τις απολογίες τους, είχαν αφεθεί ελεύθεροι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθεροι οι έξι από τους επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο της Κυριακής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μηνυτήρια αναφορά από την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος για το συλλαλητήριο της Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάπας Λέων ΙΔ΄: Διόρισε την πρώτη λαϊκή γυναίκα σε υψηλή θέση στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία
- Ρουμανία: Ποινική έρευνα κατά του αρχηγού του στρατού για υπόθεση κατάχρησης εξουσίας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την προστασία από επιθέσεις Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.