Πολιτική

Στεφανάδης για τραπέζι στην Ικαρία: Ήταν ένα σύντομο γεύμα – Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

  • NewsRoom

Χριστόδουλος Στεφανάδης


«Στη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οικεία του στην Ικαρία.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Στεφανάδης αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου.

Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι.

Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας».

Διαβάστε ακόμη:

Μητσοτάκης από Ικαρία: «Είμαστε πια στο τέλος»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οριζόντιος για όλους ο εμβολιασμός στα μικρά και ακριτικά νησιά μαςΣΧΟΛΙΑ