• Ροή Ειδήσεων

    Στα social media φωτογραφίες που “φέρονται” να δείχνουν τον Τσίπρα σε σκάφος

    Οι 2 φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media


    Αίσθηση έχουν προκαλέσει στα social media δυο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος. Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάποιοι υποστηρίζουν οτι δείχνουν (χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο) τον Ελληνα πρωθυπουργό στις καλοκαιρινές διακοπές του από το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος. To ερώτημα είναι εάν υπάρχουν και άλλες περισσότερο καθαρές φωτογραφίες οι οποιες θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

    «Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Twitter.

    Εν συνεχεία αναδημοσίευσε την ανάρτηση ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και απαιτεί απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος. 

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας. 

    «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.

    Οι 2 φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media



    ΣΧΟΛΙΑ