• Πολιτική

    Στ. Παναγούλης για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: «Καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα»

    • NewsRoom

    Στάθης Παναγούλης


    Για μια «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα» έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, σχολιάζοντας τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση  πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

    Μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά”, ο κ. Παναγούλης ανέφερε πως η υπόθεση αγγίζει βεβαίως και τον Αλέξη Τσίπρα, υπενθυμίζοντας πως υπάρχει νόμος, από το 2011, ο οποίος απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες.

    «Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία», σχολίασε ο κ. Παναγούλης και συνέχισε εξηγώντας:

    «Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσάζων. Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;».

    «Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bloody Monday στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης σαν το Βοναπάρτη, ο Τσίπρας σαν τον Λένιν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Βούτση σε Φίλη: Η κυβέρνηση εν συνόλω έχει πάρει την ευθύνη για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

     



    ΣΧΟΛΙΑ