• Πολιτική

    Σπίρτζης για πρόσληψη Παϊτέρη: Λόγω παλαιοκομματισμού το βλέπετε ρουσφέτι

    • NewsRoom
    Προσβλητική προσπάθεια Σπίρτζη να εκμεταλλευθεί τη γυναικοκτονία στη Ρόδο-Θύελλα αντιδράσεων

    Χρήστος Σπίρτζης


    Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ρουσφέτι του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στον γιο του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη.

    Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε του δημοσιογράφους ότι λόγω του παλαιοκομματισμού βλέπουν την εν λόγω πρόσληψη ως ρουσφέτι, ενώ υπεραμύνθηκε την απόφασή του.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο υπουργός υποδομών προχώρησε σε 30 προσωρινές προσλήψεις, πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων.

    Οι εν λόγω προσλήψεις, που έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μήνες, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο.

    Μεταξύ των προσληφθέντων είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη. Όπως ανέφερε ο κ. Παϊτέρης στον ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.

    Δείτε την χαρακτηριστική δήλωση του υπουργού:



    ΣΧΟΛΙΑ