ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κινητοποίηση της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Καμαρούλα Αγρινίου, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς μετά από ενημέρωση που υπήρχε για ηλικιωμένο άτομο που βρίσκονταν αναίσθητο μέσα στην κοίτη του χειμάρρου της Ερμίτσας.
Ο 80χρονος βρίσκονταν στο σημείο και όπως φαίνεται έπεσε από ύψος τριάντα μέτρων, μιας και έφερε τραύματα στο κεφάλι, από την πτώση του μέσα στην Ερμίτσα, στη θέση Ξηρόρεμα. Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας και είχε και άλλες φορές φύγει από το σπίτι του. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι φορούσε τις πιτζάμες του.
Η σορός του άτυχου 80χρονου ανασύρθηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Πηγή: agriniopress
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στην Κω: Ακρωτηριάστηκε 9χρονο αγόρι σε παγοδρόμιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στιγμές αγωνίας έξω από την Εντατική – Σταθερή η κατάστασή του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαλάει ο καιρός: Έρχονται βροχές, χιόνια και καταιγίδες–Πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.