ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κ. Σκανδαλίδης κάλεσε την Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τις διατάξεις που ψήφισε η Βουλή για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές.
Όταν ρωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης ήταν σαφής: «Η Βουλή έκανε το καθήκον της. Ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία ένα συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο. Εναπόκειται στη Δικαιοσύνη να προστατεύσει την εφαρμογή αυτού του πλαισίου».
Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας: Παρουσιάζει την Τρίτη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Πολιτικός σεισμός στη Βρετανία: Σενάρια παραίτησης Στάρμερ μετά την πίεση από τους Εργατικούς
- Βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι η 45χρονη Σταυρούλα – Ομολόγησε ο 43χρονος ενοικιαστής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.