ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ναυτιλιακή που έκανε 317%, το παρασκήνιο με τις νέες δουλειές της Morgan Stanley, οι νέες business της Μαμιδάκη, ο τραπεζίτης με το διαμέρισμα στο Κολωνάκι, το 2-0 του Πιέρ, και ο γάμος του Πατέρα στις Σπέτσες
Tην διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, με αντικείμενο τη διάθεση των κεφαλαίων του «μαξιλαριού», θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το Πάσχα.
Την πρωτοβουλία που θα αναλάβει η αξιωματική αντιπολίτευση για συζήτηση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Μ. Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚONTRA».
Νωρίτερα σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, δήλωσε ότι στόχος είναι οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σταϊκούρας να δώσουν στοιχεία για τη διάθεση του μαξιλαριού.
«Πρέπει να λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Πριν λίγες ημέρες δεν… υπήρχε ‘μαξιλάρι’, όλα αυτά ήταν δήθεν ‘απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ’. Μετά είπε ο κ. Γεωργιάδης ότι αν το χρησιμοποιήσουμε, θα τρομάξουν οι αγορές.
» Χθες ακούστηκε, από κύκλους του ΥΠΟΙΚ, ότι άρχισαν να διατίθενται κεφάλαια. Μετά το Πάσχα θα ζητήσουμε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, να ενημερωθεί ο κόσμος. Περιμένουμε διευκρινίσεις από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, για το τι χρήση έχει γίνει από τις αρχές του Απριλίου» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
To περιεχόμενο της πρότασης για συζήτηση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή έχει σκιαγραφήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα καταθέσω πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή για την oικονομία, ώστε να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης για το τι σχέδιο έχει και για το πού θα πάνε τα χρήματα που αντί για την εργασία φαίνεται να ενισχύονται μονοδιάστατα συγκεκριμένες επιχειρήσεις όπως έγινε στο παρελθόν με τις Τράπεζες», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Την Τετάρτη 22 Απριλίου, οι διαρκείς επιτροπές κοινωνικών και οικονομικών υποθέσεων έχουν ορίσει συνεδρίαση με αντικείμενο τη συζήτηση της 5ης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.
Πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών να υποβληθεί ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
