ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mπορεί η EMY να προβλέπει με έκτακτο δελτίο της επιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα, στο Βελβεντό Κοζάνης πάντως η κακοκαιρία έκανε ήδη το πέρασμά της.
Η χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου λίγο μετά τις 17:45 την περιοχή προκαλώντας μεγάλες μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες.
Οι ζημιές από το χαλάζι, σε μέγεθος φουντουκιού, εκτείνονται σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 60 – 70 % του κάμπου.
Ζημιές υπέστησαν όλες οι καλλιέργειες (μήλα, ροδάκινα, νεκταρίνια, κεράσια) και κυρίως τα βερίκοκα.
Ακριβής εκτίμηση των ζημιών θα γίνει τις επόμενες μέρες, με την αναγγελία στον ΕΛΓΑ Κοζάνης.
Βίντεο: kozan.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Επίθεση σε δύο ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα – Πάνω από 100 πλοία επλήγησαν μέσα λίγες μέρες
- Ισόπαλος ο ημιτελικός
- Δήμητρα Κούστα: Από την Ίμπιζα στο Σεν Τροπέ – Το birthday dinner και η Ημέρα της Βαστίλης
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ισχυρή ζήτηση για την αύξηση κεφαλαίου – Στα 4,20 έως 4,40 ευρώ αναμένεται η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.