• Πολιτική

    Κορονοϊός: Σύσταση της κυβέρνησης σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες να μην πηγαίνουν στην εκκλησία

    • NewsRoom
    εκκλησία


    Σύσταση προς τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες σχετικά με την παρακολούθηση της λειτουργίας στην εκκλησία απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

    Ο κ. Πέτσας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «η αρμόδια επιτροπή και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση απευθύνουμε στους ηλικιωμένους και τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ισχυρή σύσταση για την αποφυγή κάθε συγχρωτισμού».

    «Οφείλουν για το δικό τους, αλλά και το γενικό καλό, να αποφεύγουν να βρίσκονται σε χώρους, όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Στην ίδια κατεύθυνση, τόσο η Ιερά Σύνοδος όσο και μητροπολίτες συστήνεται να αποφεύγονται πολυπληθείς συναθροίσεις στις εκκλησίες μας» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    «Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζουμε σε όλους, ιδίως στους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τα λόγια του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαου: «Κάθε τι που σέβεται την κοινωνία, και τον συνάνθρωπο, αποτελεί έκφραση αγάπης προς τον Θεό» κατέληξε ο κ. Πέτσας.



    ΣΧΟΛΙΑ