• Πολιτική

    «Σύρραξη» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ουρανοξύστη στη Βολιβία

    • NewsRoom


    «Πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ με αφορμή τον ουρανοξύστη στη Βολιβία, τον οποία χθες δημοσίευσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προεδρική κατοικία του Έβο Μοράλες.

    Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα είχαν κατηγορήσει τη ΝΔ για τα όσα υποστηρίζει για το προεδρικό μέγαρο στη Βολιβία. «Το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για fake news επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε «μόνον» δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό σε μία χώρα που ένας στους τρεις κατοίκους της ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ο αριστερός ηγέτης της να χτίζει έναν φαραωνικό ουρανοξύστη με γυμναστήριο, σάουνες, αίθουσα μασάζ και τζακούζι για τον εαυτό του και να τον ονομάζει «Το μεγάλο σπίτι του Λαού» μιμούμενος τον Τσαουσέσκου» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως «ευτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου. Με τόσες κομματικές εκδηλώσεις που στεγάζουν εκεί, υπάρχει πραγματική στενότητα χώρου».

    Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

    «Η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας ότι «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο “λιτή αφθονία”».

    «Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου. Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά…» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Η απάντηση στα tweets του Τσίπρα με τον πολυτελή ουρανοξύστη- κατοικία του Μοράλες



    ΣΧΟΛΙΑ