• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ΠΑΣΟΚ: Αναπαράγει ακόμα και fake news του Βελόπουλου

    ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ


    Αιχμηρή ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για fake news, με αφορμή μια αναφορά στη Λούκα Κατσέλη.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Μέσα στον πανικό του μετά τις αποκαλύψεις ότι ο στενότερός του συνεργάτης εκπροσωπούσε fund, ο κ. Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν φθηνούς αντιπερισπασμούς αναπαράγοντας ακόμη και fake news του κ. Βελόπουλου.

    Είπαν σήμερα ότι δήθεν η Λούκα Κατσέλη είναι μέλος στο Δ.Σ. fund. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και ο κ. Βελόπουλος και αναγκάστηκε μάλιστα να ανακαλέσει στη Βουλή μετά από ανακοίνωση της Λούκας Κατσέλη τον Δεκέμβριο του 2022.

    Είναι δε τέτοια η εμπάθειά τους για όσα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης αρνήθηκαν την σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά, που επιτίθενται με ψέματα στην Λούκα Κατσέλη. Την πολιτικό, που συνέδεσε το όνομά της με την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον «νόμο Κατσέλη», που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται καθημερινά ως «νόμο ΠΑΣΟΚ».

    Το γεγονός δε ότι τα fake news έσπευσε να τα αναπαράγει πρώτος ο βαθύς προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, δείχνει τις προτιμήσεις του καθενός.

    Τόσο «σκληρός» αντίπαλος για την Δεξιά είναι ο κ. Ανδρουλάκης».

    Διαβάστε επίσης:

    Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 21,5 μονάδες για τη ΝΔ – Ποια κόμματα βλέπει στη Βουλή

    Μπορέλ: Η ΕΕ θα προωθεί υπεύθυνες συμπεριφορές στο διάστημα και πρόληψη κούρσας εξοπλισμών

    Αχτσιόγλου: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για προοπτική δικαιοσύνης και δημοκρατίας

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ