ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το πρόβλημα δεν είναι πλέον η κυρία Βόζεμπεργκ. Ούτε οι αθλιότητες που εκστομίζει εναντίον του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, και εναντίον των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
«Το πρόβλημα είναι», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η πλήρης κάλυψη που παρέχεται στις αθλιότητες αυτές από τη Ν.Δ. και από τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά». «Αλλά τι να περιμένει κανείς; Ο κ. Μητσοτάκης είναι ενορχηστρωτής της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, αποδεικνύεται και ενορχηστρωτής της αθλιότητας των στελεχών του», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: «Ναι» από το ΔΣ στη διάσπαση με απόσχιση δύο κλάδων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Telekom: Σημειώνει πτώση, καθώς το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 2 δισ. ευρώ με λήξη το 2027 απογοήτευσε
- PPC blue app: Με περισσότερους από 100.000 πελάτες η εφαρμογή της ΔΕΗ blue στην Ελλάδα
- Qualco: Tηλεφώνημα για βόμβα στο τηλεφωνικό της κέντρο στο Μαρούσι – Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο «Αίθριο»
- Νέος συναγερμός στην Ευρώπη για μπαράζ απειλών για βόμβες σε πτήσεις – Στο στόχαστρο Raynair, Wizz Air, Finnair και LOT
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.