• Πολιτική

  ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τίποτα – Επιβεβαιώνει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη

  • NewsRoom


  Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝΑΛ μετά την αναδιάταξη δυνάμεων που ανακοίνωσε σήμερα εντελώς αιφνιδιαστικά το Μέγαρο Μαξίμου.

  Ο ΣΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

  «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική. Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της».

  «Επιβεβαίωσε έτσι», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

  ΚΙΝΑΛ: Κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ

  Στο πρώτο σχόλιό του για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει:

  «Όλα πολύ καλά πιστεύει ότι τα έκανε η Κυβέρνηση στις πυρκαγιές. Για τον κ. Μητσοτάκη φταίει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής. Αποδεικνύεται ότι οι λέξεις “πολιτική ευθιξία” είναι άγνωστες για την κυβέρνηση. Αλλά και κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

  Διαβάστε ακόμη:

  Ανακατατάξεις στο Μαξίμου: Αναβάθμιση Σκέρτσου, νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γιάννης Οικονόμου

  Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου  ΣΧΟΛΙΑ