• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Με «γραπτές εισηγήσεις» τοποθετήθηκαν όσοι επιθυμούσαν να μιλήσουν στην Κεντρική Επιτροπή

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας μιλάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας μιλάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,


    Με γραπτές εισηγήσεις αναγκάστηκαν να τοποθετηθούν όσα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιθυμούσαν να μιλήσουν μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

    Η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου,  ζήτησε να κατατεθούν κείμενα με εισηγήσεις όσων μελών επιθυμούν να τοποθετηθούν, μετά από απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος. Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε να τοποθετηθούν από βήματος της Επιτροπής όποια στελέχη ήθελαν.

    Τελικά, υπήρξε ψηφοφορία, όπου εγκρίθηκε η πρόταση της κ. Σβίγκου, με τη συνεδρίαση να ολοκληρώνεται.

    Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα συμβολική ήταν η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστεί έχοντας κοντά του την Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απείχε από τη δημοσιότητα εδώ και μέρες, μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Με την κίνησή του αυτή ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τέλος στις φήμες περί επικείμενης απομάκρυνσής της.

    Διαβάστε επίσης

    Τσίπρας: Να ανασυγκροτηθούμε άμεσα – Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθούμε στη μάχη

    Σκέρτσος για ομιλία Τσίπρα: Επανέλαβε τα ψέματά του και δεν άφησε τα στελέχη του να μιλήσουν

    ΚΚΕ για ομιλία Τσίπρα: Αντίπαλος στην κυβέρνηση της ΝΔ ένα δυνατό ΚΚΕ



    ΣΧΟΛΙΑ