ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κασσελάκης: Πήγε στο «Cash or Trash» με τα ασημικά της μητέρας του – «Είμαι σκληρός διαπραγματευτής» (βίντεο)
Για καρατομήσεις νόμιμα εκλεγμένων συνέδρων κάνει λόγο το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε διαρροή στα ΜΜΕ αναφέρει: «Έως τώρα η Επιτροπή “Νομιμοποίησης” Συνέδρων προτείνει να αποκλειστούν ολόκληρες Οργανώσεις, κυρίως στην Αθήνα που τόλμησαν να στηρίξουν μαζικά τον Στέφανο Κασσελάκη.
Αυτό που χθες ομολόγησαν σήμερα γίνεται πράξη. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ο Θάνος ο Μωραΐτης είπε “μέχρι 500 αντέχουμε. Όταν φτάσατε πάνω από εκεί πείτε μας”».
Διαβάστε επίσης
Βόρεια Μακεδονία: «Αντιαλβανική» η κυβέρνηση Μίτσκοσκι λέει το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα
Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Αθηνών ο Παναγιώτης Πικραμμένος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Τα αμερικανικά κεφάλαια ανέβασαν την αγορά – Στο +1,98% η Πειραιώς, +1,52%, άλμα η Intracom
- Δημοσκόπηση Reuters: Η Fed θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια τον Οκτώβριο, αλλά οι οικονομολόγοι «βλέπουν» αύξηση των Δεκέμβριο
- TÜV AUSTRIA Ελλάδας: Συνεργασία με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο για την εκπαίδευση και πιστοποίηση υποψηφίων εργαζομένων μέσω του EUTOPIA
- Αλβανία: Νέες συγκρούσεις στα Τίρανα – Πέτρες και δακρυγόνα έξω από το υπουργείο Παιδείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.