ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο», καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μη καταβολή δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως δεν πληρώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν έλαβαν και το καλοκαιρινό επίδομα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η εργοδοσία ζήτησε αναβολή της τριμερούς διαδικασίας, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι και η Επιθεώρηση.
Διαβάστε επίσης:
Gastrade: Και επίσημα την 1η Οκτωβρίου η έναρξη της FSRU Αλεξανδρούπολης
Προσωπικά δεδομένα (GDPR): Τι αναφέρει για την Ελλάδα η 2η έκθεση της Κομισιόν
Θοδωρής Λιβάνιος: Ρύθμιση οφειλών σε ΟΤΑ μέχρι και 60 δόσεις – Τι ισχύει για ζώα συντροφιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Bank: Ελκυστικά τα αμερικανικά ομόλογα καθώς στην Ευρώπη φαίνονται οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Μιχαηλίδου: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω», έως 95% επιδότηση και προκαταβολή 60%
- Μαρινάκης: Σήμερα ξεκινά η πρώτη φάση για «Ανακαίνιση Κατοικίας» – Έως 22 Ιουνίου η προθεσμία για καθαρισμό οικοπέδων
- ΤτΕ: Αύξηση στην αξία του ενεργητικού των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης στα 2,9 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.