ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπρατάκος για επιδότηση ενέργειας: Η Πολιτεία ενεργοποιεί έναν μηχανισμό σταθερότητας που ανακουφίζει τις μικρότερες επιχειρήσεις
Ανακοίνωση για τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκου εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση επισημαίνει τα ακόλουθα: «Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…».
Διαβάστε επίσης:
Ν. Ανδρουλάκης: Αρνούμαστε να αποδεχτούμε το μοτίβο διαφθορά-συγκάλυψη-ατιμωρησία
Βασιλάκης: Μπροστά σε νέες συνεργασίες το 2024 η Autohellas
Βελόπουλος: Δεν κάνατε τίποτα για να αποτρέψετε το δυστύχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Αρχές του 2026 θα παρουσιαστεί η πρώτη Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τον Τουρισμό
- Metlen: Θετικές όλες οι συστάσεις για τη μετοχή μετά το Capital Markets Day του Λονδίνου
- Οκτώ χώρες του ΟΠΕΚ+ ανακοίνωσαν νέα επιτάχυνση της παραγωγής πετρελαίου
- Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
