ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν καλά ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη είναι το κράμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιού λαϊκισμού που στην Ελλάδα εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, σημειώνεται επίσης:
«Εκείνοι που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια, φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία, αύξησαν την ανεργία στο 60% για τη νεολαία, στήριξαν στην Ευρώπη τις πιο ακραίες αντιλαϊκές πολιτικές, μαζί με τον Βέμπερ και απέναντι στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, θα πάρουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις 26 Μαΐου. Το σκοτάδι δεν θα γυρίσει πίσω στη χώρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να τελειώνουμε με αυτόν τον τοξικό διχασμό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Servicers: Στήριξη στο νέο πλαίσιο διαφάνειας- Αιχμές για καταχρηστικές πρακτικές και καθυστερήσεις
- ΔΥΠΑ: Βιογραφικό, συνέντευξη και AI στα εργαστήρια συμβουλευτικής Νοεμβρίου – Οι όροι εγγραφής
- Τραμπ: Ψάχνει σε ποιον να ρίξει το φταίξιμο για την εκλογική πανωλεθρία – Φουντώνουν οι φήμες για καρατόμηση του Χέγκσεθ
- Ευρωαγορές: Ράλι σε υψηλά διμήνου μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Κέρδη άνω του 2% για DAX, FTSE MIB και IBEX 35
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.