Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Κατρούγκαλο: Όποιος παρεκκλίνει από το πρόγραμμα θέτει εαυτόν εκτός μάχης

Κατρούγκαλος

Γιώργος Κατρούγκαλος


Ανακοίνωση για την απόσυρση του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρώντας να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού για επαναφορά του 20% του ΕΦΚΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης.

«Η μεσαία τάξη, με μεγάλες θυσίες, πλήρωσε πανάκριβα την κρίση και τις αλαζονικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη που δεν νοιάστηκε. Η μεσαία τάξη, λοιπόν, μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία είναι απόλυτα σαφές ως προς αυτό. Είναι το συλλογικό μας όραμα, η ηθική μας υποχρέωση, που μας δεσμεύει να το κάνουμε πράξη. Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος,θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή», προσθέτει.

«Ο ελληνικός λαός την Κυριακή θα κληθεί να προσυπογράψει με την ψήφο του το Συμβόλαιο Αλλαγής και Εμπιστοσύνης και μόνο αυτό. Και να μας κρίνει από την υλοποίησή του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Τσίπρας: Δεν υπάρχει αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Κατρούγκαλος: Αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑΣΧΟΛΙΑ