• Πολιτική

    «Συντετριμμένος» με τη Μόρια δήλωσε ο Πολάκης κι «έπνιξε τον πόνο του»… στα μπουζούκια!

    • NewsRoom

    Ο Παύλος Πολάκης


    Στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόρια βρέθηκε το Σάββατο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την κατάσταση που αντίκρισε.

    «ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!! Μητσοτάκη αυτή είναι η Μόρια ΣΟΥ!!!! Σύστημα σε συνειδητή προσπάθεια ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ….Θα πούμε πολλά ,αυτά για πρώτη δόση», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί.

    Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τη Μόρια «φαβέλα στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές»! Και συμπλήρωσε: «Μας κατηγορούσαν ότι λέγαμε ότι οι πρόσφυγες λιάζονται. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;».

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση πως «αποφάσισε να εγκλωβίζει τους πρόσφυγες στα νησιά , για να καταφέρουν να μειώσουν τις ροές», ενώ μιλώντας για το σχέδιο για τον πλωτό φράχτη τον χαρακτήρισε «αθερινόδιχτο».

    Μετά την επίσκεψη στη Μόρια, πάντως, ο «συντετριμμένος» Παύλος Πολάκης μετέβη σε ένα «γλέντι», όπως ο ίδιος αναφέρει στο Facebook, στα μπουζούκια, για την κοπή της «πίτας» της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη όπου χόρεψε ζεϊμπέκικο!



    ΣΧΟΛΙΑ