• Top Stories

    Συνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε φακέλους δεν είναι παράνομη

    • NewsRoom
    Ο Γιάννος Παπαντωνίου με χειροπέδες λίγο πριν μπει στην κλούβα


    Ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν αρνείται τη μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες, κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο, ανέφερε ο συνήγορος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού, Άρης Χαραλαμπάκης, σχολιάζοντας σχετική μαρτυρία φίλου του κ. Παπαντωνίου.

    Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, ο κ. Χαραλαμπάκης πρόσθεσε ότι «το βασικό ζητούμενο είναι από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, σχολίασε εμμέσως την απόφαση για προφυλάκιση τονίζοντας ότι ήδη είχε απαγορευθεί στον κ. Παπαντωνίου η έξοδος από την χώρα.

    Συμπλήρωσε ότι σήμερα επισκέφθηκε τον κ. Παπαντωνίου στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ απέφυγε να υιοθετήσει την άποψη του πελάτη του περί απόφασης με πολιτική σκοπιμότητα, λέγοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου υφίσταται μια μεγάλη ταλαιπωρία ωστόσο ο ίδιος είναι υποχρεωμένος από την πλευρά του να είναι εξαιρετικά προσεκτικός για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καλείται να κρίνει μια πολιτική υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φίλος Παπαντωνίου: Ο τότε υπουργός μου έδωσε 2,5 εκ. ευρώ σε μετρητά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα κελιά της «17 Νοέμβρη» ο Γιάννος Παπαντωνίου

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση Παπαντωνίου – Κουράκου



    ΣΧΟΛΙΑ