ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός άνδρα, που πλησίασε με «ύποπτο τρόπο» την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, προχώρησαν άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας. Η καγκελάριος αποχωρούσε από το κοινοβούλιο μετά την ορκωμοσία της, όταν ο άγνωστος φέρεται πως φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», δηλαδή «ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά.
Την ώρα που πλησίαζε τη Μέρκελ, ακινητοποιήθηκε από δύο μέλη της ασφάλειας, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Λίγο νωρίτερα, η Μέρκελ και οι υπουργοί της είχαν ορκιστεί ενώπιον του προέδρου της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=uHKOXYJudP4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μοσκοβισί: Από την Γερμανία εξαρτάται το μέγεθος της εποπτείας της Ελλάδας μετά το μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθαίνει το ρήγμα ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή επίθεση Δ. Καμμένου σε Αν. Καββαδία – Τι απαντά η βουλευτής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καράογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δώσατε 3.000 ευρώ στον Δ.Τεμπονέρα για διήμερη εργασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aνάλυση στοιχείων ISW: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος στην Ουκρανία τον Απρίλιο
- Καρφιά Ανδρουλάκη: Τον Καστανίδη τον διέγραψαν Ανδρέας και Σημίτης – «Δεν ντρέπεσαι;» η απάντηση του πρώην υπουργού
- Κατάρ: Παρατείνει την κατάσταση «ανωτέρας βίας» στις προμήθειες LNG έως τα μέσα Ιουνίου
- Θρίλερ στα ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου: Κρουαζιερόπλοιο με 149 επιβαίνοντες σε καραντίνα για σπάνιο θανατηφόρο ιό – 3 νεκροί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.