• Πολιτική

    Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της Όλγας Γεροβασίλη τάχθηκε η Αθηνά Λινού

    • NewsRoom
    Αθηνά Λινού

    Αθηνά Λινού


    Τη στήριξή της στην Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού.

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην ολιγόλεπτη παρέμβασή της, δήλωσε για την υποψηφιότητα της κας Γεροβασίλη πως «τη χρειαζόμαστε», ενώ την ευχαρίστησε που «είναι δίπλα μας».

    Η κα Λινού απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα την απόφασή της να συμπαραταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, «φωτογραφίζοντας» την Όλγα Γεροβασίλη, ως συνέχεια, των αξιών του.

    Ανέφερε πως πιστεύει πως ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να προσφέρει στο κόμμα, αλλά τα νούμερα δείχνουν πως το κόμμα καταρρέει και οι πολίτες δείχνουν πως δεν μας εμπιστεύονται.

    Γι’ αυτό χάρηκα ιδιαίτερα όταν άκουσα τη συγκροτημένη ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη και γι΄αυτό χάρηκα όταν είπε πως θα είναι μαζί μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται για τις ίδιες αρχές. Την Όλγα την ήξερα, είναι επώνυμη γιατρός και πολιτικός και έχει αποδείξει την αξία της. Αυτό που με συγκινεί, είναι ότι την παρατηρώ στη Βουλή και την θαυμάζω κάθε μέρα, με κάθε κίνησή της όπως τη θαύμασα και σήμερα».

     Η συμπεριφορά της είναι σταθερή, ευγενής και όριμη, ακόμα και απέναντι σε βουλευτές ακραίων κομμάτων. Είναι υπόδειγμα αγωνίστριας, ανθρώπου και δημοκράτη που μπορεί να εργαστεί με όλους προς τον καλύτερο τρόπο.

    Είναι θυσία για αυτή να είναι υποψήφια, γι’αυτό προτείνω σε όλους να ψηφίσουμε την Όλγα Γεροβασίλη. Κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε μια προσωπικότητα σαν την Όλγα.

    Διαβάστε επίσης

    Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το παρασκήνιο από την 3η επεισοδιακή ημέρα

    Διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη για τα δύο χρόνια από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

    G7: Δέσμευση για στήριξη της Ουκρανίας για όσο χρόνο χρειασθεί



    ΣΧΟΛΙΑ