ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aπό σκοπέλους εμφανίζεται να περνά η ελληνική κυβέρνηση μετά και από την απόσυρση του παράλληλου προγράμματος, έπειτα από την προειδοποίηση των δανειστών ότι σε περίπτωση, που δεν το αποσύρει θα υπάρξει εμπλοκή με την εκταμίευση της δόσης του ενός δις ευρώ από το Euroworking Group.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει από σήμερα διμερείς συναντήσεις με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την κ. Μέρκελ έχει προγραμματιστεί για τις 09:30 τοπική ώρα (10:30 ώρα Ελλάδας), ενώ με τον κ. Ολάντ θα καθοριστεί σήμερα.
Στο τραπέζι των συναντήσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τους Μέρκελ και Ολάντ, θα τεθούν τόσο θέματα που αφορούν την οικονομία και την εξέλιξη του ελληνικού προγράμματος, όσο και αυτά του προσφυγικού ζητήματος.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε και η πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν το προσφυγικό και το βρετανικό ζήτημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Νέες συνομιλίες με το Ιράν εντός της εβδομάδας, παρά τον «πάγο» στην πρότασή του
- Από την αναζήτηση μέχρι το συμβόλαιο: Πώς η AI αλλάζει την αγορά ακινήτων
- Τραμπ για τους πέντε συλληφθέντες στη Βρετανία: «Τους παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό – Σχεδίαζαν μεγάλη καταστροφή»
- Condor: Το come back της γερμανικής αεροπορικής στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.