ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Θανάσης Μπακόλας αναλαμβάνει σύμβουλος του Πρωθυπουργού αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με βάση τις Βρυξέλλες.
Ο Θανάσης Μπακόλας έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Columbia στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει εργαστεί για 25 χρόνια ως επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής, εκ των οποίων τα τελευταία οκτώ είναι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.
Ο κ. Μπακόλας θα συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό για θέματα που αφορούν τις σχέσεις της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακρίβεια: Αυτές οι δράσεις τις κυβέρνησης αξιολογούνται θετικά από το 70% των πολιτών – Δημοσκόπηση MRB
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Προώθηση των πλεονεκτημάτων του Κυπριακού νηολογίου στην ναυτιλιακή κοινότητα του Λονδινου
- Ιδού το νέο Lynk & Co 08
- Λαγκάρντ: «Η ΕΚΤ πέτυχε τον στόχο για τον πληθωρισμό, αλλά η αβεβαιότητα παραμένει»
