Πολιτική

Συμβολαιογράφοι κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


Για απαράδεκτες επιθέσεις, με λεκτική βία σε βάρος συμβολαιογράφων, τρομοκράτηση υπαλλήλων σε συμβολαιογραφεία και “στημένες” εντάσεις για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς καταγγέλλει την δικηγόρο Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη δικηγόρο ότι προβαίνει σε αυτές τις πράξεις για προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου με απόλυτη πλειοψηφία (12 έναντι 1) αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της Δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του Συμβολαιογραφικού μας Συλλόγου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέληση τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους.

Συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις.

Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει.

Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:«Χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα» ο Καρανίκας λέει η Κωνσταντοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έφοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε γραφείο συμβολαιογράφου (video)ΣΧΟΛΙΑ