• Πολιτική

    Μητσοτάκης για την απώλεια του αστυνομικού: Ζήτημα τιμής η τιμωρία των δολοφόνων και το ξερίζωμα της βίας

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Την οδύνη του για την απώλεια του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη και τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και την Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο facebook.

    Παράλληλα ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την δέσμευση του για τιμωρία των «δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας» επισημαίνοντας ότι είναι «μια ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου».

    Η ανάρτηση του πρωθυπουργού είναι η εξής:

    «Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.

    Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια.

    Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Intel: Προχωρά η επένδυση μαμούθ $25 δισ. στο Ισραήλ εν μέσω συγκρούσεων

    Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του

    Οικονόμου για θάνατο αστυνομικού: Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του, η σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων



    ΣΧΟΛΙΑ