ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα από τη φρικτή πυρκαγιά σε κτίριο στο Νέο Δελχί της Ινδίας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών. Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι αυτή τη στιγμή της θλίψης, η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδίας.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε τετραώροφο κτίριο γραφείων στα προάστια του Νέου Δελχί, ενώ 40 άνθρωποι υπέστησαν εγκαύματα και νοσηλεύονται.
Διαβάστε επίσης
Ινδία: Τουλάχιστον 27 νεκροί και 40 τραυματίες από πυρκαγιά σε τετραώροφο κτίριο στο Νέο Δελχί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάζα: Επεισόδιο με νεκρούς λίγες ώρες μετά τη συμφωνία στην Αίγυπτο – Τι υποστηρίζει ο IDF
- Τασούλας: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κιλκίς Βαρθολομαίο και τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Γεωργαντά
- Χατζηδάκης: H παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Άγνωστο Στρατιώτη «θα γίνει όπως πρέπει»
- Βρετανία: Απροσδόκητη αύξηση της ανεργίας και μείωση των μισθών
